Cautare

43545 de rezultate pentru "sunt barbat si am un transplant de rinichii pot avea un copil" (6.03 secunde)
Artrita idiopatica juvenila, boala care afecteaza articulatiile, dar este prevestita de o banala inrosire a ochiului (Autoare:
Defectele congenitale de cord sunt afectiuni cardiace care apar de la nastere. Denumirea de congenital se refera la faptul ca problemele cardiace apar inainte de nastere sau la nastere. Majoritatea defectelor congenitale de cord afecteaza circulatia sangelui la nivelul inimii sau vaselor care hranesc inima.
Reluarea programului de fertilizare in vitro, un pas necesar pentru sustinerea familiilor din Romania. ... Saptamana trecuta am sarbatorit cu totii Ziua internationala a Familiei.
Simona TUDORACHE) De multe ori, barbatii cred ca isi pot demonstra puterea erotica sau se simt fericiti si impliniti prin numarul partenerelor bifate. Din pacate, de aici la dependenta sexuala nu mai este insa decat un pas.
BERBEC Ai nevoie de un sfat si nu stii de unde sa-l ceri. Culmea, dar sfatul cel mai bun nu-l primesti prin cuvinte sau prin discutii fata in fata cu o persoana, ci s-ar putea sa ajunga la tine, pe cai subtile, de la un animal.
Fiecare se relaxa si venea aici pentru rasfat. Toata lumea isi doreste masaj, piscina, inot in piscina interioara, bucataria balineza, spatiul natural si toate impreuna fac ca oaspetii nostri sa ne caute si alta data.
Semne ca te inseala sotia / Banuieli si certitudini In ultima vreme am primit cateva semnale (de la barbati) prin care sunt invinovatita ca iau prea ades partea femeilor sau, si mai grav, ca am o foarte imaginatie bogata, dar inspirata doar de telenovele si romane siropoase!
Care este povestea de viata a Danei Nicolaescu, vaduva regizorului Sergiu Nicolaescu Sergiu si Dana Nicolaescu au trait impreuna vreme de peste zece ani si nimeni nu a avut nicio problema cu femeia cu 46 de ani mai tanara care a intrat in viata celebrului regizor.
Gymboland este alegerea tuturor copiilor care stiu ce vor de la o vacanta - distractie pe cinste si joaca fara limite.
Diana Zagrean) Unii medici ginecologi ajung sa auda cele mai ciudate intrebari de la pacientii lor. Din lipsa de educatie, prezenta de spirit, sau ambele, unii oameni sunt uimiti de lucruri absolut naturale.
China si fenomenul OZN (Autor: ... FARCAS) Faptul ca fenomenul OZN a fost socotit de armata americana un subiect suficient de interesant pentru a cheltui pe investigarea lui 22 milioane de dolari, n-a trecut neobservat pe plan mondial.
Pentru a avea succes in acest domeniu, directorii acestor unitati spun insa ca e nevoie, in primul rand, de multa pasiune.
24 de organizatii neguvernamentale din Romania si 4 organizatii internationale de drepturile omului au solicitat Curtii Constitutionale a Romaniei (CCR) sa respinga initiativa de restrangere a definitiei familiei prin modificarea articolului 48 (1) din Constitutia Romaniei.
Mariustuca.ro / Cu terapiile moderne, dupa trei luni de tratament, 90%-95% dintre bolnavii cu hepatita C in stadii avansate se pot vindeca (Autoare:
Al Bano si Romina Power vor canta in premiera impreuna la Bucuresti, pe 5 noiembrie, dupa 15 ani de la divort si la aproape doua decenii de cand cei doi au renuntat la a mai imparti scena, informeaza organizatorii - Project Events.
Noile tepe si inselaciuni care ii au ca tinta pe soferi - Soferii pot fi talhariti in trafic zi de zi - Anunturile online cu oferte bune, tepe sigure - Motorina ieftina, cea mai populara teapa Am scris de nenumarate ori despre tepele si metodele in care esti furat in trafic de diversi indivizi.
Profesorul de fizica imi dadea note de 1 si 2 pentru atitudinea mea aroganta (Autor: Stefan Lica) Fizicianul Cristian Presura (48 de ani) este angajat ca cercetator la celebra companie olandeza Philips si isi desfasoara activitatea in centrul de cercetare de la Eindhoven.
Artistul hip-hop JerryCo a inceput in forta anul 2013 si a lansat single-ul si videoclipul "Pentru Tine". Piesa s-a bucurat de succes si a devenit o adevarata poveste de viata pentru un cuplu de indragostiti care aveau disperata nevoie de ajutor.
Cazurile stranii de la Voronej (Autor: ... FARCAS) Am prezentat in ultimele saptamani, in cateva articole, mai multe presupuse intalniri cu "umanoizi", de pe teritoriul fostei URSS in anul 1989, asa cum au fost ele prezentate de ufologul american Albert S.
In numarul 3 de anul trecut al revistei PERISCOP a fost publicat un articol interesant scris de Mirel Curea pe tema serviciului militar obligatoriu. ... PERISCOP este o publicatie trimestriala a Asociatiei Cadrelor Militare in Rezerva si in Retragere din Serviciul de Informatii Externe.
google-analytics.com